En stor og flott veranda

11/18/2020

I høst har vi bygget en stor og flott veranda og en balkong på en enebolig i Trondheim. Kunden valgte ferdig impregnert materiale av førsteklasses kvalitet fra Møre royal.  Det ga et eksklusivt og fint sluttresultat. Materiale fra Møre royal er et miljøvennlig valg av materiale, det har ekstrem råtebeskyttelse og er svært vedlikeholdsvennlige. Rekkverket er et spilerekkverk, det er rette linjer, skapre kanter og en rålekker finish!

Siden byggematerialet allerede var behandlet fra leverandøren behøvde ikke kunden å male prosjektet etter det var satt opp, det er mange timer arbeid som er spart på å kjøpe ferdig impregnert materiale.

Dette byggeprosjektet har vært utrolig gøy å jobbe med. Kunden har valgt mange spennende løsninger på sin veranda. Som nedfelt jacuzzi og glasstak over en utvalgt del av verandaen. I tillegg bygget vi en rullestolrampe i tillegg til trapp

Underveis i prosjektet har kunden gjort endringer i dialog med oss. Ofte ser vi og våre kunder løsninger og tilpasninger når prosjektet er i gang, og det tilpasser vi selvfølgelig, for det er sluttresultatet som teller!

Dette eren stor og flott veranda som kan brukes hele året på grunn av det flotte glasstaket som gir sonen for utemøbler ly for nedbør.

På dette prosjektet sto vi i Byggmester 1 for rivning av gammel veranda, bortkjøring av gammel plank, og selve byggeprosjektet. Vi sørget selvfølgelig for at gammel plank ble sendt til avfallsstasjonen og vi gjør vårt beste for å minske svinn av byggematerialer.

Vi i Byggmester 1 er fornøyd med sluttresultatet og takker for tilliten, dette var et givende byggeprosjekt å jobbe med.

Ta gjerne kontakt med oss i Byggmester 1 dersom du ønsker hjelp til store og små snekkerprosjekt.