Samarbeidspartnere

Byggmester 1 tar på seg små og store snekkeroppdrag i Trondheim. Vi har flere samarbeidspartnere og kan hjelpe deg med alt fra totalrenovering til mindre oppussingsprosjekter.


Våre samarbeidspartnere

Rørlegger

H.Granbo VVS

H. Granbo VVS har over 30 års erfaring fra rørleggerbransjen i Trondheim. De er vår faste samarbeidspartner med kvalitet og fornøyde kunder i fokus.

Elektriker

Gjelten elektro

Gjelten elektro har vi samarbeidet med i 10 år og er en god samarbeidspartner for oss og våre kunder.

Maler

Foss malerservice

Foss Malerservice er et kompetent malerfirma i Trondheim ledet av Vegard Foss. De har 15 års bransjeerfaring og brenner for malerfaget!

Murer

Drives av Geir Sollie som har 30 års erfaring fra byggebransjen. Trondheim mur og flis utfører alt innenfor murerfaget som muring, pussing, flis og natursteinsarbeide. Garanterer fagmessig utført arbeide med yrkesstolthet!

Grunnarbeid

Jon Arne Langørgen AS

Jon ArneLangøren utfører alt av graving på din eiendom. De er godkjent for riving av mindre bygg. Alle ansatte har fagbrev og ADK rørlegger utdannelse. De setter store krav og er opptatt av å levere kvalitet til avtalt tid.

Betong

Skaun Betongbygg AS leverer tjenester innen alle typer betong- og forskalingsarbeid. De leverer kvalitet i alle ledd av leveransen.


Taktekking

Kvalitetstak har vi samarbeidet med i flere år. Med stolthet for faget legger de kvalitetstak.

Baderomsgruppen

Baderomsgruppen.no

Byggmester 1 er en del av Baderomsgruppen. Vi bygger ditt bad fra start til slutt og sørger for at du får en sømløs opplevelse gjennom hele byggeprosessen. Ønsker du drømmebadet? Bestill gratis befaring i dag.