Bygget av Byggmester 1

Utgangspunktet var et kaldloft som ikke hadde noen bruksverdi for kunden, vi i Byggmester1 har fått æren av å bygge det opp til en innredet loftstue med toalettrom og et ekstra soverom.

En enebolig fra byggeåret 1965 har blitt totalrehabilitert innvendig. Nå er det en "ny" bolig som holder dagens standard både estetisk og kvalitetsmessig.

Det er mye som har skjedd med måten vi bygger bolig på i dag og for bare 40 år siden. Dagens boliger er energieffektive og har mange praktiske løsninger som ikke fantes tidligere. Eier du...

På oppdrag fra Trondheim kommune har vi i Byggmester 1 bygget en rame til valglokalet du finner på torget i Trondheim. Vi er stolte over samarbeidet og håper du bruker både rampa vi har bygget og stemmeretten din.

I høst har vi bygget en stor og flott veranda og en balkong på en enebolig i Trondheim. Kunden valgte ferdig impregnert materiale av førsteklasses kvalitet fra Møre royal. Det ga et eksklusivt og fint sluttresultat. Materiale fra Møre royal er et miljøvennlig valg av materiale, det har ekstrem råtebeskyttelse og er svært vedlikeholdsvennlige....