Enebolig med utleiedel

10/27/2022

Tomten er klar og du skal bygge drømmeboligen

Før du starter søkeprosessene om størrelse på din bolig er det alltid lurt å vurdere mulighetene for utleie i egen bolig.

Dersom du kan bygge huset ditt en etasje høyere enn planlagt, eller ta en del av kjeller eller loft, har du mulighet til en ekstra inntektskilde fra din bolig. Så lenge utleiedelen er en del av din bolig og ikke mer enn halvparten beregnet utleieverdi er inntekten skattefri. (Les mer om utleie her). Vi i Byggmester 1 har god erfaring og hjelper deg gjerne med smarte løsninger for ditt byggeprosjekt. Vi kan bygge utleiedelen stor eller liten. Med enkle grep kan den også inkuderes i din bolig senere dersom du får behov for større bolig selv.

Enebolig med utleie bygget av Byggmester 1

I samarbeid med Norgeshus Midt-Norge Eiendom AS har vi bygget denne fine eneboligen på Tiller. Huseier valgt å inkludere utleie i første etasje av sin bolig.

Med arealet som er satt av til huseier er det nok areal for familien som skal flytte inn. Dersom de ved en senere anledning har behov for hele boligen kan utleidelen bli en del av huseier sitt areal.

Tusen takk for oppdraget og samarbeidet Norgeshus Midt-Norge Eiendom AS.