Fra tradisjonell enebolig til funkisbolig

03/26/2020

Samtidig som familien bodde i huset bygget vi Byggmester 1 om en tradisjonell enebolig til funkisbolig! Det er mulig å fornye huset samtidig som du bor i det.

Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere har vi bygget en stor og flott funkisbolig på samme grunnmur. Kjelleretasjen og hovedetasjen var som før, men vi bygget på en ekstra loftetasje, bygget sammen hus og garasje, og selvfølgelig, vi endret fasaden.


Utgangspunktet for prosjektet var en tradisjonell enebolig hvor grunnmur, kjelleretasje og hovedetasje var et godt utgangspunkt. Boligen ble større ved å bygge ny loftetasje og bygge sammen huset og garasjen. I tillegg ble det bygget to store terrasser.

Fasaden ble endret med glatte, rene linjer og store vindu. Hus i funkisstil har et minimalistisk utseende, de er praktiske og funksjonelle.

Vi er godt fornøyd med det ferdige resultatet, både innvendig og utvendig. Vi vil takke våre dyktige samarbeidspartnere for et godt og profesjonelt samarbeid, og familien for at vi i Byggmester 1 fikk utføre oppdraget.

Samarbeidspartnere: