Gammel enebolig blir ny funkisbolig

01/02/2020

Det er mange som kjøper gamle eneboliger på grunn av den perfekte beliggenheten. Eldre boliger tilfredstiller ikke alltid dagens standard og krav til isolering av bolig. Mange boliger er i så dårlig stand at de må rives. Vi i Byggmester 1 Trondheim tar på oss oppdraget fra start til slutt. Vi hjelper deg å rive den gamle boligen, sortere avfallet og kjøre det til Trondheim renholdsverk for riktig behandlng av avfallet. Dersom det er mulig å la noe av boligen stå igjen, for eksempel stendere og grunnmur lar vi det stå hvis det er etter kunden sitt ønske.

På dette prosjektet lot vi grunnmuren stå igjen, det var utgangspunktet for funkisboligen, det ble også bygget et tilbygg for å få et større areal på den nye boligen.


Det ligger mange timer profesjonelt arbeid bak gondt håndverk. Å bygge en enebolig krever dyktige fagfolk. Vi lover kvalitet i alle ledd. I vår totalleveranse av boliger samarbeider vi med dyktige håndverkere i alle bransjer. Vi i Byggmester 1 leverer fra oss arbeid vi er stolte av.

Boligen vi satt opp var en arkitetktegnet funkisbolig med store vindusflater, praktisk rominndeling og en stor takterrasse. Resultatet ble svært tilfredstillende.