Gammel enebolig blir ny funkisbolig

01/02/2020

Det er mange som kjøper gamle eneboliger på grunn av den perfekte beliggenheten. Eldre boliger tilfredstiller ikke alltid dagens standard og krav til isolering av bolig. Mange boliger er i så dårlig stand at de må rives. Vi i Byggmester 1 Trondheim tar på oss oppdraget fra start til slutt. Vi hjelper deg å rive den gamle boligen, sortere avfallet og kjøre det til Trondheim renholdsverk for riktig behandlng av avfallet. Dersom det er mulig å la noe av boligen stå igjen, for eksempel stendere og grunnmyr lar vi det stå hvis det er etter kunden sitt ønske. .

På dette prosjektet lot vi grunnmuren stå igjen, det var utgangspunktet for funkisboligen, det ble også bygget et tilbygg for å få et større areal på den nye boligen.


Det ligger mange timer profesjonelt arbeid bak gondt håndverk. Å bygge en enebolig krever dyktige fagfolk. Vi lover kvalitet i alle ledd. I vår totalleveranse av boliger samarbeider vi med dyktige håndverkere i alle bransjer. Vi i Byggmester 1 leverer fra oss arbeid vi er stolte av.

Boligen vi satt opp var en arkitetktegnet funkisbolig med store vindusflater, praktisk rominndeling og en stor takterrasse. Resultatet ble svært tilfredstillende.