Ny hytte på Øysand

02/20/2020

Vi i Byggmester 1 har fått i oppdrag å rive og bygge ny hytte på vakre Øysand. Hytten vi bygger er en sommerhytte, vi startet prosessen høsten 2019 og hytten er ferdig nå i juni 2020. Hytten er klar til å tas i bruk denne sommersesongen. På dette prosjektet er vi i Byggmester 1 totalentreprenør. Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere kan vi ferdigstille en hytte hvor vi leverer alt av snekkerarbeid, elektriker, rørlegger, betong, tak, rivning og sortering av avfall.

Takk til Skaun Betongbygg for bra arbeid og støping av grunnmur.

En fin og praktisk hytte med store vinduer mot vakker utsikt.


Hytta på Øysand er nå ferdig og klar til innflytning. Dette har vært et fint prosjekt gjennom vintersesongen. Vi er takknemlige for å dette oppdraget da det ga oss muligheten til å jobbe under trygge forhold under Coronautbruddet da vi kunne jobbe i fredelige omgivelser uten kontakt med andre.

Vi i Byggmester1 er godt fornøyd med resultatet av hytta. Det er alltid givende å jobbe med prosjekter i fine omgivelser. Hytta er bygget etter kundens tegninger og ønsker. En enkle og fin hytte med store vinduer ut mot fantastisk sjøutsikt.

Hyttene på Øysand er under stenge reguleringer som begrenser størrelsen på hytta. Denne familien har valgt en spennende løsning med en stor hems over stua som gir ekstra soveplasser og oppholdsplass for barn og barnebarn.


Takk til våre samarbeidspartnere for nok et godt samarbeid og flott utført arbeid!

Riving og graving: Jon Arne Langørgen AS

Elektriker: Gjelten Elektro

Rørlegger: H.Granbo VVS

Grunnmur: Skaun Betongbygg

Tak: Kvalitetstak AS