Rehabilitering av enebolig

02/08/2023

En enebolig fra byggeåret 1965 har blitt totalrehabilitert innvendig. Nå er det en "ny" bolig som holder dagens standard både estetisk og kvalitetsmessig.

Det er mye som har skjedd med måten vi bygger bolig på i dag og for bare 40 år siden. Dagens boliger er energieffektive og har mange praktiske løsninger som ikke fantes tidligere. Eier du en eldre bolig? Det finnes gode alternativer for deg for å få boligen til dagens standard.

I denne boligen ble alt innvendig revet, da var det mulig å etterisolere både kaldt loft og yttervegger, når vi bygget det opp igjen ble vegger og overflate etter dagens standard. Utvendig la vi ny vindsperre og utvendig kledning ble montert. I tillegg fikk boligen en ny og flott veranda samt tak over ytterdøren. 


En energieffektiv bolig

Når man jobber med en slik prosess er det lurt å se på hvilke valg du kan gjøre for å få en energieffektiv bolig. Her har Enova mange gode tips og råd, dersom du velger å ta i bruk disse rådene er det mulig å få igjen noe av investeringen fra Enova. Du kan lese mer om det her. Slike investeringer vil omtrent alltid lønne seg når man tenker langsiktig.


Denne rehabiliteringen er et stort prosjekt som vi har jobbet med i flere måneder. Med oss på laget hadde vi våre gode samarbeidspartnere

Rør og avløp: H. Granbo VVS
Flislegging: Muremester Lindgjerdet
Elektro: Jølle og Kristensen
Maling og sparkling: Foss maleservice.

Tusen takk til vår kunde for oppdraget og takk til våre samarbeidspartnere for nok et godt utført prosjekt.