Tilbygg på enebolig

06/06/2024

Tilbygg på en enebolig på Steinan

Kunne du tenkt deg flere kvadratmeter i din eksisterende bolig? Et tilbygg er ofte løsningen. Med et tilbygg har du muligheten til å få både ekstra rom i tillegg til et større uteområde da taket kan benyttes som takterrasse, slik vi gjorde på denne boligen på Steinan.

På denne boligen bygget vi i Byggmester 1 et tilbygg som gav familien en større stue i hoveddelen og garasje med bod i kjelleren. På toppen av tilbygget bygget vi en praktisk og fin takterrasse. Tilbygget resulterte i flere kvadrat å boltre seg på både ute og inne.

Utvidet stue i hovedetasjen

Tilbygget vi bygget henger sammen med det eksisterende huset. Her åpnet vi veggene og det resulterte i en betydelig større stue, som nå fremstår som en lys og luftig samlingsplass for hele familien. Familien fikk de ekstra kvadratmeterne de hadde behov for i sin bolig.

Garasje og bod i kjelleren

Siden tilbygget ble bygget i hovedetasjen var det rom for å utvide kjelleren. Etter kundens ønske ble det bygget en garasje med en tilhørende bod i kjelleretasjen.

Takterrasse med glassrekkverk

På toppen av tilbygget har vi bygd en flott takterrasse med moderne glassrekkverk. Denne takterrassen byr på et fantastisk uteområde hvor man kan nyte godværsdagene. For enkel tilgang til takterrassen fra utsiden av huset har vi montert en utvendig spiraltrapp som fører opp til takterrassen. Det ble både praktisk og fint.

Vi takker for tilliten og håper familien på Steinan vil ha stor glede av de ekstra kvadratmeterne de fikk, både ute og inne.


Har du et prosjekt du drømmer om å realisere? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med å gjøre drømmen din til virkelighet.