Bygget av Byggmester 1

Vi i Byggmester 1 har fått i oppdrag å rive og bygge ny hytte på vakre Øysand. Hytten vi bygger er en sommerhytte, vi startet prosessen høsten 2019 og hytten er ferdig nå i juni 2020. Hytten er klar til å tas i bruk denne sommersesongen. På dette prosjektet er vi i Byggmester 1 totalentreprenør. Sammen med våre dyktige...

En av våre kunder vurderte å bytte bolig på grunn av plassmangel. Ved å bygge et tilbygg på stue og soverom fikk de plassen de drømte om og kan fortsette å bo i samme bolig.

En funkisbolig er en bolig hvor det er fokus på funksjolaitet og praktiske løsninger. Funkisboliger har ofte et karakteristisk utseende med store og rene flater, store vinduer som gir rikelig med lysinnslipp. Taket er flatt og kan ofte romme en terrasse for å utnytte alle flater.

Det er mange som kjøper gamle eneboliger på grunn av den perfekte beliggenheten. Eldre boliger tilfredstiller ikke alltid dagens standard og krav til isolering av bolig. Mange boliger er i så dårlig stand at de må rives. Vi i Byggmester 1 Trondheim tar på oss oppdraget fra start til slutt. Vi hjelper deg å rive den gamle boligen, sortere...

I 2018/2019 tok vi over et stort og spennende prosjekt fra en entreprenør som var slått konkurs. Vi kunne ferdigstille denne arkitekttegnede eneboligen utvendig, alt innvendig tømrerarbeid er gjort av oss i Byggmester 1.

Byggmester 1 har rehabilitert flere eneboliger. En av eneboligene var fra 1970. Det eneste som stod igjen før byggmester 1 startet byggingen var stendere- rammeverket for boligen.